Administrar la Réserve Africaine de Sigean

 


INICIINFORMACIÓ PRÀCTICA
Horaris - Accés - Tarifes
Restauració - Allotjament
Visites guiades particulars


PELS GRUPS
Tarifes - Restauració
Educació - Pedagogia

DESCOBRIR EL PARC
Història - Descriptiu - Flora
Plànol del parc - Animals
Consignes de seguretat

EL DIA A DIA DEL PARC
Actualitat - Naixements
Animacions - Conservació
Investigació - Exposicions
Gestió
 
PREPARAR LA VISITA
Publicacions
Llibre guia - Fotos

ELS NOSTRES COL·LABORADORS
A.R.A.S. - Enllaços
Oficines de turisme

PREMSA

WEBCAM
 
 
ABONEU-VOS
per E-MAIL a la nostra NEWSLETTER !
(entreu el vostre e-mail aquí)


 Una absència total de subvencions…

Malgrat el seu caràcter cultural i pedagògic, i el seu paper essencial en la conservació de les espècies animals reconeguts avui dia per la directiva europea 1999/22/CE, l'Estat o les col·lectivitats locals no subvencionen ni financien els establiments zoològics francesos privats, incloent-hi Sigean, contràriament als seus homòlegs europeus.

Totes les despeses anuals es cobreixen únicament amb els ingressos de les entrades. Malauradament aquestes tenen un caràcter aleatori : fer una bona o dolenta temporada sovint només depèn de les condicions meteorològiques.

… i un preu d'entrada calculat el més justament possible per equilibrar les despeses i els ingressos

En bon gestor, la Réserve de Sigean aplica un preu d'entrada capaç de donar-li ingressos suficients per equilibrar les seves despeses i mantenir el seu bestiar en les millors condicions.

"Condemnada" a reeixir, la Réserve ha d'acollir un nombre de visitants suficient… i el més bé possible perquè tinguin ganes de tornar.

Cada any es dediquen sumes importants per la millora de les infraestructures. Ens tornem a posar en qüestió perpètuament per prendre en consideració l'opinió del públic.

A nivell de la cria d'animals, els objectius de conservació impliquen una gestió dels ramats europea i fins i tot internacional. Aquesta participació és cada cop més onerosa.

De quina manera s'utilitza l'ingrés d'un bitllet d'entrada a la Réserve Africaine de Sigean és una de les preguntes que sovint es fan els visitants.

Globalment, vist el gràfic precedent, prop del 50% del pressupost de la Réserve Africaine de Sigean són despeses principalment utilitzades pel manteniment dels animals si afegim a les despeses de personal i consumicions matèria, les despeses de carburants, de calefacció (gasoil, electricitat, gas) i de consumició d'aigua.

© Réserve Africaine de Sigean 2002-2017.
contactar-nos per @
o per telèfon 00 33 4.68.48.20.20